atitinka redakcines gaires ir kurių dar nėra kataloge, parašykite paprastą pavadinimą ir aprašymą. Aprašyme nevartokite tokių žodžių kaip „kokybė“ arba „geriausia“. DMOZ redakcinėse gairėse pateikiami geriausio pavadinimų ir aprašymų rašymo būdo pavyzdžiai. Įsitikinkite ir atidžiai vykdykite šias gaires, kitaip jūsų paraiška bus atmesta. Ši programos dalis gali užtrukti apie valandą ar ilgiau. Sunkiausia yra rasti geros kokybės originalias svetaines, kurios dar nėra įtrauktos į sąrašą. Nenaudočiau jūsų svetainės kaip vieno iš trijų pavyzdžio.
Nors tiksliai nežinau, ar tai būtų priežastis Specialusis švinas į el. laišką). DMOZ redaktoriai, kurie peržiūri programas, paprastai turi labai greitą apdorojimo laiką. Kai pirmą kartą pateikiau paraišką būti redaktoriumi (ir vėlesnių prašymų metu) ir kai pateikiau paraišką dėl naujų kategorijų, recenzentai paprastai per 24 valandas su manimi susisiekia su savo sprendimu. Planuokite, kad jūsų paraiška bus atmesta pirmuosius porą kartų.
Dažniausiai jūsų paraišką peržiūrėjęs asmuo pateiks jums gerų atsiliepimų, kodėl jūsų paraiška buvo atmesta. Lengva atlikti pakeitimus ir pateikti paraišką iš naujo. Kai pirmą kartą pateikiau paraišką, man prireikė trijų kartų, kol galiausiai buvau priimtas redaguoti pirmąją kategoriją. Kai tapau redaktoriumi, man atsivėrė akys! Įstojau į kategoriją ir peržiūros laukė 69 pasiūlymai, įskaitant mano ankstesnį pateikimą (kategorijoje buvo tik 49 išvardytos svetainės). Buvo akivaizdu, kad redaktorius ilgą laiką nežiūrėjo į šią kategoriją. Ypač komercinių produktų kategorijose redaktoriai mažai skatinami patvirtinti kitas svetaines.
Suradę tris galimas svetaines, kurios
-